Борац убједљив контролним утакмицама: Четири гола Рудару, чак шест Наприједу

Дарко Пашагић
Борац убједљив контролним утакмицама: Четири гола Рудару, чак шест Наприједу

Бањалука - Фудбалери Борца током викенда одиграли су двије контролне утакмице, у којима су забиљежили два убједљива тријумфа, против Рудар Приједора са 4:0 и трећелигаша Наприједа из Бањалуке са 6:0.

Изабраници Зоран Драгишића у суботу су на Градском стадиону савладали прволигаша из Приједора, а стријелци су били Радоја у 23. и 68, Малбашић у 60. и Кукић у 81. минуту.

Дан касније против Наприједа мрежу ривала затресли су Кукић у 20. и 30. из пенала, Даниловић у 50. и 65, Бамбураћ у 62 и Куленовић у 87. минуту.

- Баш као и утакмицама на Златибору, гдје нисмо успјели да забиљежимо ниједну побједу, ни у ова два сусрета резултат нам није био у првом плану, већ уигравање екипе, која полако добија контуре. Преостале су нам још практично двије седмице и сигуран сам да ћемо старт и премијеру против Славије из Источног Сарајева дочекати потпуно спремни - истакао је тренер Бањалучана Зоран Драгишић.

По повратку са Златибора екипа је постала јача за још два фудбалера. На позајмицу до децембра из бијељинског Радника стигао је десни бек Слађан Антић, док је доскорашњи везиста Младости из Велике Обарске, Црногорац Иван Делић потписао једногодишњи уговор са "црвено-плавима".

- Са њима двојицом за нас је практично завршен прелазни рок. Потребно је сада још да се посложе коцкице и да се до почетка првенства неколико играча, који су тренутно ван строја, опораве - рекао је Драгишић.

Бањалучани ће до краја припрема одиграти још два контролна сусрета.

- Већ у сриједу од 18 часова гостујемо у Добоју, гдје ћемо се састати са друголигашем Српске, Жељезничаром. За суботу је заказана "генералка" у којој ћемо на Градском стадиону угостити Слободу из Новог Града - додао је Драгишић.

Поставе

Меч против Рудар Приједора Борац је почео у саставу: Авдукић, Кондић, Поповић, Граховац, Ерић, Кисо, Дујковић, Радоја, Шкорић, Антић, Гузина, а у игру су још улазили: Вејновић, Прљета, Малбашић, Зекановић, Петровић, Видовић, Даниловић и Кукић.

Против Наприједа сусрет су започели: Добраш, Прљета, Видовић, Вејновић, Петровић, Даниловић, Јагодић, Мишић, Кукић, Перишић, Трнинић. У наставку сусрета прилику су добили још: Кондић, Поповић, Граховац, Шкорић, Бамбураћ и Куленовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана