Борац мотив за подвиг

Игор Станишић
Борац мотив за подвиг

Бијељина - Ослабљена Младост из Велике Обарске угостиће Борац на премијери на Градском стадиону у Бијељини у суботу од 17.30 часова.

Право наступа немају Никола Мазић, који одрађује три жута картона зарађена у прошлом шампионату, те Зоран Ђурић и највеће појачање Душко Стајић, којима још нису стигли сертификати, тако да ће прескочити прво коло.

- У госте нам долази велики клуб, са традицијом и рејтингом каквим ријетко ко може да се похвали у Премијер лиги БиХ. Ово ће бити и те како тежак сусрет, јер је Борац направио квалитетан тим за ову сезону. Тренер Бањалучана Винко Мариновић добро је укомпоновао екипу и предстоји нам тешких 90 минута. Направили смо практично потпуно нови тим, а оно што је за нас велики плус је што ће ова група играча која изађе на мегдан Борцу играти без оптерећења кад је име и презиме противника у питању - рекао је тренер Младости Душан Јеврић.

Он од својих пулена очекује максималан ангажман током свих 90 минута.

- Само апсолутно озбиљним приступом, уз потпуну концентрацију, доста трчања и агресивности можемо до позитивног резултата, који бих нам много значио на старту шампионата. Вјерујем да у деведесет минута можемо до подвига, што би заиста било фантастично за овај нови тим Младости - оптимистичан је Јеврић.

Остали парови

У осталим сусретима првог кола Премијер лиге БиХ састају се: Травник - Слобода (субота, 17.30 часова), Челик - Витез (субота, 17.30), Сарајево - Звијезда (недјеља, 19), Олимпик - Жељезничар (недјеља, 20.30 часова).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана