Борац и Крупа вечерас у бици за трофеј 21. купа Бањалуке

Д. П.
Борац и Крупа вечерас у бици за трофеј 21. купа Бањалуке

Бањалука - Одлука о томе ко ће бити побједник 21. купа Бањалуке, који се игра поводом крсне славе града Спасовдана, пашће вечерас на Градском стадиону, гдје ће од 19.30 часова снаге одмјерити Борац и Крупа.

Биће то дуел двије екипе које су овај трофеј освајале чак 11 пута (Борац осам, Крупа три), али и сигурно два најквалитетнија клуба у граду на Врбасу. Уз њих, пехар су подизали још БСК и Крила Крајине по три пута, док су по једном побједници били Омладинац, Жељезничар и Напријед. Ово такмичење се игра од 1997. године као наставак некадашњег Купа "Браће Подгорник" у којем су учествовали клубови из бањалучке општине.

- Желимо да се у дулу са премијерлигашем, којем честитамо на одличном пласману, представимо у правом свјетлу и да видимо гдје смо у овом тренутку у односу на њих, јер ћемо од идуће сезоне играти у истом рангу. У екипи неће бити само повријеђени Борисав Ерић и Синиша Дујаковић - нагласио је тренер Борца Вуле Тривуновић.

Кормилар Крупе Слободан Старчевић на располагању има све фудбалере.

- Биће то дуел двије најквалитетније екипе у граду и због тога имамо обавезу да изведемо најјачи састав. Уједно, ово је увертира пред премијерлигашке окршаје у наредној сезони уз наду да ће их бити четири, јер и једни и други желимо да се пласирамо у Лигу за првака - рекао је Старчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана