Бојиновић и Ступар одиграли тениски хуманитарни меч

nezavisne.com
Бојиновић и Ступар одиграли тениски хуманитарни меч

Прослављени рукометаши бањалучког Борац М:тела Младен Бојиновић и Горан Ступар одиграли су тениски хуманитарни меч на централном терену Тениског клуба Младост у парку “Младен Стојановић”.

Приход од улазница намијењен је Удружењу родитеља дјеце обољеле од малигних болести “Искра” и Удружењу “Заједно за живот” те за унапређење развоја омладинског рукомета у Бањалуци.

Два рукометна аса приредила су занимљив меч из којег је као побједник изашао Бојиновић који је славио са 9:4. Било је добрих поена, занимљивих коментара актера, “приговора” судији Озрену Ђурђевић, иначе једном од најбољих линијских судија свијета, а и познати бањалучки физиотерапеут Борис Врховац је имао “посла”.

Догађају, који је организовао РК Борац М:тел, поред осталих присуствовали Жељка Цвијановић, премијер РС,  Драган Јаћимовић, помоћник за спорт у Министарству породице, омладине и спорта у Влади РС, легенда рукомета Абас Арсланагић, те бројне личности из спортског и јавног живота.

Драшко Милиновиц предсједник Тениског савеза РС је уручио плакете Ђурђевићу и Врховцу, те пехар Бојиновићу, а Владимир Бранковић, директор Борца, је предао пехар Ступару.

Наредних дана ће бити познато колико је новца прикупљено јер ће донације уплатити и одређене институције и спонзори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана