Bojan Puzigaća, defanzivac Borca: Skupo plaćena dva promašaja

Darko Pašagić
Bojan Puzigaća, defanzivac Borca: Skupo plaćena dva promašaja

Banjaluka - Jedan od najiskusnijih prvotimaca Borca, defanzivac Bojan Puzigaća bio je razočaran poslije poraza u prvom okršaju zbog bodova protiv gradskog rivala Krupe, ali je naglasio da je protivnik zaslužno došao do cijelog plijena.

- Dobro smo otvorili utakmicu, ali nažalost nismo uspjeli da realizujemo dvije šanse na samom otvaranju utakmice. Znali smo da nas čeka teška i tvrda utakmica, rival koji na svom terenu teško prepušta bodove, ali ipak očekivao sam da se možemo vratiti neporaženi - naglasio je Puzigaća.

On je istakao da se i prije susreta znalo da će onaj ko prvi postigne pogodak biti daleko bliže osvajanju bodova i tako je i bilo.

- Sve je bilo koliko, toliko dobro do primljenog gola, a onda smo matirani sa dva sjajna pogotka u nepuna tri minuta. Da nismo primili drugi, možda bismo uspjeli nekako da se vratimo, ali, eto, desilo se odličan potez Elvira Koljića i tu je bio kraj nadanjima da se iz Krupe možemo vratiti neporaženi - nastavio je Puzigaća.

Na ovom susretu navijači Borca nisu imali razloga za zadovoljstvo, međutim, nisu držali "predavanje" igračima, kao što je bio slučaj poslije meča sa Radnikom, u kojem su "crveno-plavi" slavili sa 1:0.

- Oni su uvijek u pravu, jer su na svakoj utakmici uz nas i moramo podnijeti njihove kritike. Nadam se da će u narednim susretima biti bolje i onda ćemo biti zadovoljniji i oni i mi - rekao je Puzigaća.

U narednom kolu Borac u nedjelju dočekuje Slobodu, koja igra daleko bolje otkako je na kormilu Tuzlaka Slavko Petrović.

- Preporodio je tim sa "Tušnja" za kratko vrijeme, ali mi jednostavno nemamo izbora. Moramo ići na pobjedu i tako otići na reprezentativnu pauzu u dobrom raspoloženju. Neće nam biti lako, ali vjerujem da možemo zaigrati znatno bolje i savladati Tuzlake - dodao je Puzigaća.

Kontinuitet

Zoran Kiza Milinković je 24. trener na klupi Borca od sezone 2007/08 (neki su bili na klupi u više navrata). Za to vrijeme na klupi Krupe sjedila su samo dvojica Miroslav Balaban, koji je sada direktor u ovom premijerligašu i Slobodan Starčević. Možda na Gradskom stadionu razlog neuspjeha u prvom gradskom okršaju za bodove ova dva rivala treba da traže upravo u toj činjenici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana