Бојан Пузигаћа, дефанзивац Борца: Скупо плаћена два промашаја

Дарко Пашагић
Бојан Пузигаћа, дефанзивац Борца: Скупо плаћена два промашаја

Бањалука - Један од најискуснијих првотимаца Борца, дефанзивац Бојан Пузигаћа био је разочаран послије пораза у првом окршају због бодова против градског ривала Крупе, али је нагласио да је противник заслужно дошао до цијелог плијена.

- Добро смо отворили утакмицу, али нажалост нисмо успјели да реализујемо двије шансе на самом отварању утакмице. Знали смо да нас чека тешка и тврда утакмица, ривал који на свом терену тешко препушта бодове, али ипак очекивао сам да се можемо вратити непоражени - нагласио је Пузигаћа.

Он је истакао да се и прије сусрета знало да ће онај ко први постигне погодак бити далеко ближе освајању бодова и тако је и било.

- Све је било колико, толико добро до примљеног гола, а онда смо матирани са два сјајна поготка у непуна три минута. Да нисмо примили други, можда бисмо успјели некако да се вратимо, али, ето, десило се одличан потез Елвира Кољића и ту је био крај надањима да се из Крупе можемо вратити непоражени - наставио је Пузигаћа.

На овом сусрету навијачи Борца нису имали разлога за задовољство, међутим, нису држали "предавање" играчима, као што је био случај послије меча са Радником, у којем су "црвено-плави" славили са 1:0.

- Они су увијек у праву, јер су на свакој утакмици уз нас и морамо поднијети њихове критике. Надам се да ће у наредним сусретима бити боље и онда ћемо бити задовољнији и они и ми - рекао је Пузигаћа.

У наредном колу Борац у недјељу дочекује Слободу, која игра далеко боље откако је на кормилу Тузлака Славко Петровић.

- Препородио је тим са "Тушња" за кратко вријеме, али ми једноставно немамо избора. Морамо ићи на побједу и тако отићи на репрезентативну паузу у добром расположењу. Неће нам бити лако, али вјерујем да можемо заиграти знатно боље и савладати Тузлаке - додао је Пузигаћа.

Континуитет

Зоран Киза Милинковић је 24. тренер на клупи Борца од сезоне 2007/08 (неки су били на клупи у више наврата). За то вријеме на клупи Крупе сједила су само двојица Мирослав Балабан, који је сада директор у овом премијерлигашу и Слободан Старчевић. Можда на Градском стадиону разлог неуспјеха у првом градском окршају за бодове ова два ривала треба да траже управо у тој чињеници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана