Bilbija član Splita sljedeće dvije sezone

D. P.
Bilbija član Splita sljedeće dvije sezone

Banjaluka - Nekadašnji član banjalučkog Borca, potom novosadske Vojvodine i Sarajeva, novi je član Radničkog fudbalskog kluba Split.

On je ugovor sa ekipom, koja je prošle sezone završila takmičenje na sedmom mjestu u hrvatskoj eliti, potpisao na dvije godine.

- U stvari ugovor smo potpisali na godinu plus godinu. To znači da ćemo poslije ove sezone ponovo sjesti za pregovarački sto i vidjeti da li će saradnja biti nastavljena - naglasio je Bilbija, koji je za mlađe reprezentativne selekcije BiH odigrao 24 utakmice i postigao devet golova.

Ovaj napadač kaže da je zadovoljan uslovima i da će se potruditi da se što prije ustali u prvom timu.

- Odlazim u ligu koja je kvalitetnija od bh. takmičenja i sa te strane sam prezadovoljan. Nerealno je da od starta sezone, koja počinje već idućeg vikenda, zaigram u prvoj postavi, ali vjerujem da će to biti veoma brzo - rekao je Bilbija i dodao da u Splitu igraju nekadašnji fudbaler sarajevskog Olimpika Miloš Vidović te bivši igrač Partizana Aleksandar Miljković.

On je treće pojačanje kluba iz Dalmacije, a ranije su Split pojačali makedonski napadač Marko Simonovski te Dino Špehar.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana