Bijeljinci brojali do osam

I. S.
Bijeljinci brojali do osam

Bijeljina - Fudbaleri Radnika deklasirali su Sutjesku sa 8:1 u revanš meču polufinala Kupa Republike Srpske i izborili plasman u finale u kojem će se za pehar boriti protiv Rudar Prijedora.

Iako su već u prvom meču stekli dobru prednost (3:1) momci Srđana Bajića ozbiljno su ušli u meč i već poslije 13 minuta na semaforu je pisalo 3:0. Goste je načeo Zoran Nikić u 4. minutu, a samo šest minuta kasnije Aldemin Hadžić je povisio na 2:0, a u 13. minutu furiozan početak domaćih zaokružio je Dragan Došlo.

Međutim, muke gostiju tek tada su počele, pošto je poslije nesporazuma golmana Mladena Filipovića i posljednjeg igrača odbrane Darka Fundupa u 22. minutu Radnik poveo sa 4:0. Do kraja poluvremena drugi gol je upisao Došlo, a čast gostiju spasio je Radomir Drakul u 43. minutu. On je iskoristio jedanaesterac koji je napravio golman domaćih Nikola Lakić nad Markom Vukovićem.

Bijeljinci su u drugom dijelu malo stali na loptu, ali ipak uspjeli da postignu još tri pogotka. Prvi gol na ovoj utakmici postigao je Ćosović, do drugog je došao Hadžić, a het-trik je kompletirao najbolji pojedinac utakmice Drakul. Termin finalnog meča biće naknadno određen.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana