Без промјене на клупи Крупе бар до зиме

Синиша Котараш
Без промјене на клупи Крупе бар до зиме

Бањалука - Најнепријатније изненађење Премијер лиге, Крупа, наставило је са кризом резултата, па је пораз од ГОШК-а (0:1), у дербију зачеља, приковао екипу из кањона Врбаса на посљедњем мјесту премијерлигашке табеле.

Само три освојена бода у 11 посљедњих утакмица довела су Крупу из сигурности средине табеле на посљедњу позицију и чак седам бодова заостатка за мјестом изнад линије испадања. У међувремену, клупу Крупе напустио је Бранислав Крунић, њега је замијенио Петар Курћубић, али се ситуација није нимало побољшала.

Сада се поставља питање да ли ће до краја првог дијела првенства бити још неких промјена, бар када је у питању стручни штаб, али потпредсједник клуба Драгомир Илић категорички демантује такве вијести.

- Читам да смо контактирали овог, па звали оног тренера, али ништа од тога није истина. Истина је да су нас звали неки нудећи своје услуге, али о томе још не размишљамо. Свакако, било је неких контаката, али никаквих конкретних разговора, бар за сада, није било - нагласио је Илић.

Један од тренера који се спомињу као кандидати за шефа стручног штаба је и доскорашњи стратег ГОШК-а Феђа Дудић, који је рекао да није било приче о његовом евентуалном ангажману.

- Тачно је да се повремено чујем са Драгомиром Илићем, са којим сам добар друг, као и са Михајлом Бучинским, мојим некадашњим саиграчем. Ми смо и у прошлости сарађивали, неки од фудбалера су на моју препоруку заиграли у Крупи, али о овоме заиста нисмо разговарали. Уосталом, Крупа има тренера и нема потребе сада расправљати и лицитирати о томе. Док год је Петар Курћубић ту, та прича заиста нема основа - категоричан је Дудић.

Крупа ће наредног викенда репрезентативну паузу у првенству искористити за гостовање у Хрватској, гдје ће одиграти пријатељску утакмицу са Горицом.

Куп Републике Српске

Фудбалери Крупе састају се данас од 13.30 часова у Билећи са требињским Леотаром, у утакмици четвртфинала Купа Републике Српске.

- Желимо победу, наравно, и сигурно је да би нам она много значила. Али, ни то нам неће испрати горак укус тренутне ситуације јер нам је првенство приоритет. Ипак, било би лепо да на репрезентативну паузу одемо са једним добрим резултатом, а прилику против Леотара ће добити неки од играча који су до сада имали мању минутажу - рекао је тренер Крупе Петар Курћубић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана