Без побједника и голова у дербију 11. кола Прве лиге РС: Лидеру само бод против Жељезничара

Агенције
Без побједника и голова у дербију 11. кола Прве лиге РС: Лидеру само бод против Жељезничара

Бањалука - Дерби 11. кола Прве лиге Републике Српске између Жељезничар Спорт тима и Звијезде 09 завршио је без голова, али су и поред тога гледаоци могли видјети одличну утакмицу са доста шанси.

Стријелци нису били концентрисани у завршници напада, али по неколико одличних одбрана имали су голмани Младен Кукрика и Никола Лакић. Млада екипа Жељезничара показала је да се може носити са најбољим екипама из лиге, иако јој је ово деби у друштву најбољих.

- Реми је најреалнији исход и задовољан сам бодом. Имали смо доста добрих шанси и остаје жал за побједом, али смо играли против лидера првенства и не треба да будемо незадовољни - казао је тренер Бањалучана Бранислав Крунић.

С друге стране тим из етно-села Станишићи је овим ремијем задржао прво мјесто, али су се у клубу надали побједи.

- С обзиром на то да нису играла наша три стандардна играча могу бити задовољан бодом. Ишли смо на сва три, притискали смо, али Жељезничар је играо дисциплиновано и честитам им на доброј утакмици - истакао је тренер Звијезде 09 Миле Лазаревић.

Пласман: 1. Звијезда 24, 2. Рудар Приједор 22, Дрина (З) 22, 4. Текстилац К. 20, 5. Славија 17, 6. Подриње 16, 7. Слобода (МГ) 15, 8. Жељезничар СТ 14, 9. Напредак 8, 10. Слога (Д) 8, 11. Сутјеска 7, 12. Козара 6.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана