Бек Игокее Ђорђе Милошевић задовољан припремама: Код Трајковића убацимо по 1.000 лопти дневно

Милан Зубовић
Бек Игокее Ђорђе Милошевић задовољан припремама: Код Трајковића убацимо по 1.000 лопти дневно

Лакташи - Кошаркаш са најдужим стажом у Игокеи Ђорђе Милошевић презадовољан је одрађеним припремама под командном палицом тренера Ненада Трајковића.

Беку шутеру ово су пете припреме са екипом из Александровца, док му је Трајковић четврти тренер са којим сарађује у истом клубу.

- Припреме смо почели мало раније него протеклих година.  Нови тренер донео је амерички систем рада, који је тотално другачији у односу на оно што смо до сада радили. Види се да је ово скроз друга димензија тренинга него Што је то раније био случај. Никад нисмо имали јаче тренинге, а све с циљем да што спремнији дочекамо нову сезону и пуних батерија започнемо такмичење на Јадрану, где у овој сезони имамо мало веће амбиције него у претходној - изјавио је Милошевић.

Појаснио је шта је од њега и саиграча тражио Трајковић на тренинзима.

- Обично смо тренирали по два пута дневно и доста смо радили на техничко-тактичким стварима, а посебно квалитетни били су шутерски тренинзи, јер смо убацивали по хиљаду лопти дневно. Конкретно, јутарњи тренинг трајао ми је три и по сата, а послеподневни два и по. Не жалим се на ритам рада јер знам да ћу имати користи и верујем да ћу то показати на утакмицама - рекао је Милошевић.

Први такмичарски сусрет одиграће у четвртак против Будућности у четвртфиналу Суперкупа АБА лиге.

- Одлична ствар за нас је одржавања Суперкупа на нашем терену, мада нас чека тежак посао против шампиона регионалног такмичења. Подгоричани су се много појачали за искушења у Евролиги, али се нећемо предати унапред већ ћемо скупо продати кожу, а могуће је и изненађење - казао је Милошевић.

Седам побједа у девет мечева

Током припремног периода Игокеа је одиграла девет контролних сусрета и остварила седам побједа и два пораза, а посљедње провјере пред почетак Суперкупа АБА лиге успјешно је одрадила у Румунији. Александровчани су у два меча побиједили Орадеу, прво са 96:66, а затим резултатом 83:60. Тренер Трајковић у овим мечевима није могао да рачуна на повријеђене Вука Радивојевића и Далибора Илића, док су Томислав Зубчић и Дарко Талић одсутни због обавеза у репрезентацијама Хрватске, односно БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана