Bajić i zvanično na kormilu Drine

D. G.
Bajić i zvanično na kormilu Drine

ZVORNIK - Odlično poznajem situaciju u Premijer ligi BiH i vjerujem da zajedničkim snagama možemo da ostvarimo klupske ambicije, odnosno da obezbijedimo opstanak u eliti.

Izjavio je ovo na jučerašnjem predstavljanju novi šef stručnog štaba zvorničkog premijerligaša Srđan Bajić, koji je na ovoj funkciji naslijedio Dragana Mićića.

- Do zacrtanog cilja možemo samo uz naporan rad svih fudbalera, ali i mene i mojih saradnika. Imao sam priliku da se upoznam sa većinom igrača i smatram da posjeduju kvalitet da opravdaju klupske ambicije. Imamo realne šanse i u Kupu Republike Srpske, što moramo dokazati već sutra u prvoj polufinalnoj utakmici sa ekipom Krupe - rekao je Bajić.

Novom treneru su dobrodošlicu poželjeli predsjednik Upravnog odbora Miodrag Jevtić i sportski direktor Drine Milan Đokić.

- Prvo bih zahvalio Draganu Mićiću koji je za četiri godine ostavio vidan trag u Drini i poželio mu uspjeh u životu i radu. Novom treneru želim da svi zajedno ostvarimo ambicije, a one su osim opstanka u Premijer ligi i osvajanje Kupa Republike Srpske - istakao je Jevtić.

Srđan Bajić je počeo igračku karijeru u Rudaru iz Pljevalja, a potom igrao i za ekipu Sarajeva. Trenirao je pljevaljski Rudar, Budućnost iz Podgorice, Alki sa Kipra, Spartak iz Subotice, trebinjski Leotar i Radnik iz Bijeljine. Nakon 18. odigranih kola Drina zauzima 11. mjesto na tabeli sa 18 bodova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana