BK Slavija: Povjerenje Petkoviću

Darko Pašagić
BK Slavija: Povjerenje Petkoviću

BANjALUKA - Nekadašnji bokser Slavije Dalibor Petković izabran je za predsjednika Upravnog odbora ovog trofejnog banjalučkog kluba.

Ovo je odlučeno na Skupštine Slavije, koja je održana u klupskim prostorijama, a na ovoj funkciji naslijedio je Blažu Buljića, koji je podnio ostavku zbog poslovnih obaveza.

U Upravnom odboru nalazi se ukupno 15 članova, a pored Petkovića u ovom tijelu su još: Branislav Straživuk, Dejan Vukosavljević, Nenad Baroš, Predrag Baroš, Saša Brkić, Dragan Banjac, Milan Puzigaća, Manojlo Popović, Mirko Savković, Goran Spasojević, Sergej Močević i kapiten kluba, dok će još dvojica članova biti naknadno određena.

Novi Upravni odbor predložio je plan rada u idućem periodu, koji je jednoglasno usvojen. Nadzorni odbor nije pretrpio nikakve promjene i na njegovom čelu je i dalje ostao Nebojša Krčmar, dok su članovi Jovo Rosić i Mirko Ninković.

Potvrđena je odluka prethodnog Upravnog odbora kojom Dragan Batar ostaje počasni predsjednik kluba, a jednoglasno je usvojeno da proslavljeni bokser, nekadašnji amaterski i profesionalni prvak Evrope Marijan Beneš bude počasni član kluba.

Na čelu Skupštine kluba ostao je dosadašnji predsjednik Branislav Lolić, a najviše klupsko tijelo sada ima tri potpredsjednika. To su: Vlado Dabić, Zoran Rašljić i Petar Rokvić. 

Prvenstvo

U subotu će se u Vogošći održati pojedinačno boksersko prvenstvo BiH za pionire, kadete i žene, a poziv je stigao i na adrese svih klubova u Republici Srpskoj. Zvanično mjerenje takmičara planirano je od 10 do 12 časova, a mečevi bi trebalo da počnu u 15.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana