Алексић отишао у Зрињски

Г.А.
Алексић отишао у Зрињски

Источно Сарајево - Предводник одбране Славије и један од кључних играча у првом дијелу првенства Радосав Алексић напустио је редове "соколова" и приступио мостарском Зрињском.

Тек што је тренер Славиша Божичић почео да склапа коцкице и спрема коначан списак играча за одлазак на припреме у Бар, морао је да прецрта најбољег. Искусни штопер је у плаво-бијелом дресу наступао пуне двије године. Командовао је задњом линијом и када је било најпотребније постизао поготке.

- Задовољан сам понуђеним условима и потписаћу уговор на 18 мјесеци са Мостарцима. Имао сам и раније неколико понуда, али све до сада нисам добио конкретну понуду. Славија ће добити одређено обештећење, јер сам био везан уговором. Коректно смо се растали и искрено вјерујем да моји бивши саиграчи неће имати проблема да изборе опстанак - поручио је Алексић.

Одласком неколико стандардних фудбалера, у првом реду Радосава Алексића, капитена Марка Перишића, голмана Стефана Томовића и Милоша Ђурковића, нападача Феђе Дудића, Ивана Мамића и Жарка Караматића, којем је истекао уговор, "соколови" су знатно ослабљени.

- Тиму се прикључило неколико добрих фудбалера. На једној страни добијеш, на другој изгубиш. Чињеница је да су ови играчи били стартери и да би нам значило да су остали. Опет, са друге стране, мислим да имамо фудбалере који ће их замијенити на прави начин и сигуран сам да са тренутним капацитетом можемо изборити опстанак - поручио је Божичић.

У Славију су до сада стигли голман Младен Лучић, Јапанац Отани Сома, Јасмин Чампара и Душан Радосављевић, Емир Хоџурда, Милан Петошевић и Никола Продановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана