Aleksandar Radulović, fudbaler Borca: Pobjedom uveličati jubilej navijača

Darko Pašagić
Aleksandar Radulović, fudbaler Borca: Pobjedom uveličati jubilej navijača

Banjaluka - Vezni fudbaler Borca Aleksandar Radulović oporavio se od povrede i biće u kombinaciji za nedjeljni susret 15. kola Premijer lige BiH u kojem Banjalučani dočekuju Željezničar.

Ova vijest će svakako obradovati sve pristalice „crveno-plavih", jer je riječ o fudbaleru, koji je u prvih 11 kola igrao na svakom meču, a od dolaska Zorana Milinkovića svih pet susreta igrao je po svih 90 minuta. Međutim, poslije susreta sa Zrinjskim u Mostaru (0:0) požalio se na povredu i ustanovljeno je da je riječ o prelomu nožnog palca. Bilo je to 14. oktobra, što znači da bi na teren trebalo da se vrati poslije nešto više od mjesec.

- Bilo bi sjajno kada bismo savladali Sarajlije i tako na najljepši mogući način čestitali našim vjernim navijačima 30. rođendan, koji proslavljaju u nedjelju. Zaslužili su „vulturesi" svom dosadašnjom podrškom da im uveličamo slavlje i nadam se da ćemo im podariti pobjedu - naglasio je Radulović.

Osvrnuo se i na meč sa Željezničarom iz četvrtog kola, u kojem su na „Grbavici" poraženi sa 1:2.

- Poveli smo u prvom dijelu i imali prednost sve do posljednje trećine meča, ali smo onda veoma brzo primili dva pogotka i ostali praznih šaka. Nadam se da sada neće biti tako i očekujem pobjedu - nastavio je Radulović.

Poslije susreta sa Željezničarom na redu su dva gostovanja u Vitezu i protiv Sarajeva, pa onda u posljednjem jesenjemu kolu na Gradski stadion stiže Široki Brijeg.

  • Imamo jako težak raspored, jer se tri od četiri naša naredna rivala bore za sam vrh, a Vitez grčevito za opstanak. Međutim, na našem terenu niko ne može da u duelu sa nama bude favorit, pa tako ni „Željo", ni Široki Brijeg. Vjerujem i da na gostovanjima nismo bez šanse, pogotovo u Vitezu i bio bih zadovoljan kada bismo u ova preostala četiri kola osvojili sedam bodova, kojima bismo ostali u igri za plasman u Ligu za prvaka - dodao je Radulović.

Raspudić i Dujaković

Meč protiv Željezničara propustiće kapiten Boris Raspudić, koji ima tri žuta kartona i povrijeđeni Siniša Dujaković.

- Nažalost, Dujaković će narednih dana morati na operaciju ligamenata i za njega je prvi dio sezone završen - naglasio je vezni fudbaler Borca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana