Aleksandar Ilić, FK Drinina: Ostavili smo srce na terenu

D. G.
Aleksandar Ilić, FK Drinina: Ostavili smo srce na terenu

Zvornik - Drina je postigla veoma važnu pobjedu nad Veležom od 3:1 i trenutno je deveta na tabeli Premijer lige BiH.

Ovim trijumfom stigao je i potreban mir u redove Zvorničana koji mogu igrati bez velikog pritiska u nastavku prvenstva. Jedan od junaka Drinine pobjede, uz Miloša Filipovića, bio je i mladi Aleksandar Ilić koji je postigao drugi gol i praktično prelomio utakmicu.

- Pribojavali smo se teškog terena jer u takvim uslovima nije lako sprovesti ono što se zamisli u svlačionici. Poslije šoka koji smo doživjeli nakon jeftinog gola Veleža nismo klonuli duhom, već smo nastavili sa našom igrom. Mislim da smo ovom pobjedom pokazali kako treba da se borimo za dres. Svi smo djelovali kao dobro uštimani orkestar, a pokazali smo i maksimum borbenosti po teškom terenu - rekao je Ilić.

Dobrim igrama u dresu Drine zadobio je povjerenje hrvatskog prvoligaša Istra 1961, pa je jednu sezonu proveo u Puli. Međutim, na radost Zvorničana, vratio se i golom protiv Veleža nagovijestio dobre igre.

- Predstoji nam teško gostovanje ekipi Zrinjskog na koje nećemo ići kao turisti. Poslije te utakmice slijede dva izuzetno bitna meča. Dolazi nam Mladost, pa gostujemo Radniku gdje moramo tražiti bodove za definitivan priključak ekipama iz sredine tabele, odnosno plasman u bezbjednu zonu. Recept za uspjeh protiv semberskih ekipa je isti onaj koji smo primijenili protiv Veleža, a to je velika borbenost i kolektivni duh - dodao je Ilić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana