Aćimović u Zrinjskom

R. Mi.
Aćimović u Zrinjskom

Trebinje - Nakon odlaska Nenada Stojanovića, Nova Papaza i Miloša Markovića ekipa Leotara proljećni dio šampionata Prve lige Republike Srpske nastaviće bez talentovanog Miloša Aćimovića.

Najmlađi kapiten u istoriji Leotara karijeru će nastaviti u Zrinjskom iz Mostara sa kojim će potpisati ugovor do 2018. godine. Pored nekoliko ponuda koje su pristigle na njegovu adresu među kojima je bila i njemačkog bundesligaša Volfzburga mladi fudbaler ostaće u BiH. S obzirom na to da mu je ugovor sa Leotarom isticao u maju rukovodstvo kluba prepustilo je mladom igraču da izabere sredinu koja je po njega najpovoljnija. U izboru je presudio korektan odnos Mostaraca, porodične prilike, kao i blizina rodnog Trebinja. Ovaj 17-godišnji fudbaler u javnosti je ostao zapamćen po saobraćajnoj nesreći 2013. godine kada je dolazeći na pripreme kadetske reprezentacije BiH doživio tešku povredu, a njegov otac je preminuo na mjestu nesreće.

Trener Leotara Damjan Ratković izabran je u stručni štab kadetske selekcije BiH kao pomoćnik selektora Sakiba Malkočevića.

- Svakako da godi priznanje i nadam se da ću u stručnom štabu reprezentacije kvalitetnim radom dostojno reprezentovati i Leotar, ali Fudbalski savez RS - rekao je Ratković.

Nekadašnji golman banjalučkog Borca i još nekoliko klubova iz Republike Srpske Siniša Mrkobrada postao trener golmana u stručnom štabu U15 reprezentacije BiH kod selektora Zorana Erbeza.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana