Аћимовић у Зрињском

Р. Ми.
Аћимовић у Зрињском

Требиње - Након одласка Ненада Стојановића, Нова Папаза и Милоша Марковића екипа Леотара прољећни дио шампионата Прве лиге Републике Српске наставиће без талентованог Милоша Аћимовића.

Најмлађи капитен у историји Леотара каријеру ће наставити у Зрињском из Мостара са којим ће потписати уговор до 2018. године. Поред неколико понуда које су пристигле на његову адресу међу којима је била и њемачког бундеслигаша Волфзбурга млади фудбалер остаће у БиХ. С обзиром на то да му је уговор са Леотаром истицао у мају руководство клуба препустило је младом играчу да изабере средину која је по њега најповољнија. У избору је пресудио коректан однос Мостараца, породичне прилике, као и близина родног Требиња. Овај 17-годишњи фудбалер у јавности је остао запамћен по саобраћајној несрећи 2013. године када је долазећи на припреме кадетске репрезентације БиХ доживио тешку повреду, а његов отац је преминуо на мјесту несреће.

Тренер Леотара Дамјан Ратковић изабран је у стручни штаб кадетске селекције БиХ као помоћник селектора Сакиба Малкочевића.

- Свакако да годи признање и надам се да ћу у стручном штабу репрезентације квалитетним радом достојно репрезентовати и Леотар, али Фудбалски савез РС - рекао је Ратковић.

Некадашњи голман бањалучког Борца и још неколико клубова из Републике Српске Синиша Мркобрада постао тренер голмана у стручном штабу У15 репрезентације БиХ код селектора Зорана Ербеза.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана