Zvezda ostaje bez veznog reda

Glas Srpske
Zvezda ostaje bez veznog reda

Beograd - U danu kada su Slavoljub Srnić i Nemanja Supić proslavili rođendane, Crvena zvezda dovela je drugog igrača u zimskom prelaznom roku, jer je stigao lijevi bek Spartaka Stefan Hajdin.

Trenutno lider šampionata Srbije platio je Subotičanima 200.000 evra, a Spartak će imati 20 odsto od naredne prodaje 24-godišnjeg fudbalera. Potpisaće ugovor na 3,5 godine, a do prije šest mjeseci nastupao je u trećoj ligi. On je drugi novajlija u Ljutice Bogdana, jer je prije dogovorena saradnja sa napadačem Olimpijakosa Benom koji je sa trenerom Vladanom Milojevićem sarađivao prošle sezone u Panionisu. Pravo je pitanje kakva je budućnost Dušana Anđelkovića, jer dolaskom Hajdina pada u četvrti plan. Očekuje se da Gelor Kanga završi transfer u prašku Sparta koja je navodno spremna da plati obeštećenje od 800.000 evra iako Gaboncu ugovor ističe za šest mjeseci. Moskovski Dinamo je povećao ponudu Mičelu Donaldu, kapiten Zvezde dobio je bolje uslove, ali bi "crveno-bijelima" pripalo samo pola miliona evra koliko su platili Bena. Kako je Rikardinjo završio posao oko prelaska u ruski Tosno, ostaje još nedoumica zbog statusa Damjana le Taleka. U posljednje vrijeme umirile su se glasine u vezi sa turskim klubovima, dok se Ričmond Boaći stavlja u istu rečenicu sa gotovo svim evropskim klubovima. Oglasio se predsjednik Bate Borisova Anatoli Kapski koji je istakao da Mirko Ivanić ne može u Zvezdu.

- Pročitao sam izjavu direktora Crvene zvezde Zvezdan Terzića da nemaju 1,7 miliona evra za Ivanića. Iskreno, tu cifru koji su oni pomenuli su predložili ljudi koji su pregovarali u ime Zvezde. To je njihova ponuda, a mi tražimo više - rekao je Kapski.

Naredni potezi zavisiće od odlazaka, Zvezda će morati da reaguje u slučaju da stranci napuste Beograd. Kupovinom Nenada Krstičića trener Vladan Milojević dobio je veliki plus na sredini terena, pa će na proljeće vjerovatno u tandemu sa Brankom Jovičićem da povezuje posljednju liniju odbrane i navalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana