Звезда остаје без везног реда

Глас Српске
Звезда остаје без везног реда

Београд - У дану када су Славољуб Срнић и Немања Супић прославили рођендане, Црвена звезда довела је другог играча у зимском прелазном року, јер је стигао лијеви бек Спартака Стефан Хајдин.

Тренутно лидер шампионата Србије платио је Суботичанима 200.000 евра, а Спартак ће имати 20 одсто од наредне продаје 24-годишњег фудбалера. Потписаће уговор на 3,5 године, а до прије шест мјесеци наступао је у трећој лиги. Он је други новајлија у Љутице Богдана, јер је прије договорена сарадња са нападачем Олимпијакоса Беном који је са тренером Владаном Милојевићем сарађивао прошле сезоне у Панионису. Право је питање каква је будућност Душана Анђелковића, јер доласком Хајдина пада у четврти план. Очекује се да Гелор Канга заврши трансфер у прашку Спарта која је наводно спремна да плати обештећење од 800.000 евра иако Габонцу уговор истиче за шест мјесеци. Московски Динамо је повећао понуду Мичелу Доналду, капитен Звезде добио је боље услове, али би "црвено-бијелима" припало само пола милиона евра колико су платили Бена. Како је Рикардињо завршио посао око преласка у руски Тосно, остаје још недоумица због статуса Дамјана ле Талека. У посљедње вријеме умириле су се гласине у вези са турским клубовима, док се Ричмонд Боаћи ставља у исту реченицу са готово свим европским клубовима. Огласио се предсједник Бате Борисова Анатоли Капски који је истакао да Мирко Иванић не може у Звезду.

- Прочитао сам изјаву директора Црвене звезде Звездан Терзића да немају 1,7 милиона евра за Иванића. Искрено, ту цифру који су они поменули су предложили људи који су преговарали у име Звезде. То је њихова понуда, а ми тражимо више - рекао је Капски.

Наредни потези зависиће од одлазака, Звезда ће морати да реагује у случају да странци напусте Београд. Куповином Ненада Крстичића тренер Владан Милојевић добио је велики плус на средини терена, па ће на прољеће вјероватно у тандему са Бранком Јовичићем да повезује посљедњу линију одбране и навалу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана