Звевдан Цветковић, бивши тренер Динама и Борца пронађен мртав у гаражи

jutarnji.hr
Звевдан Цветковић, бивши тренер Динама и Борца пронађен мртав у гаражи

Загреб - Бивши фудбалер Динама Звездан Цветковић (57) нађен је јутрос око 8 сати мртав у гаражи на Костањевцу на подручју Максимира гдје је и живио. У току је полицијски увиђај, потврђено нам је из Службе за односе с јавношћу

Полицијске управе Загребачке. Према првим сумњама, могло би се радити о природној смти, али тачан узрок установиће се обдукцијом.

Бивши је спортски директор Динама. Брат је фудбалера Боре Цветковића.

Звездан Цветковић је играчку каријеру као обрамбени играч осим у »Динаму«, провео је и у њемачком »Валдоф Манхајму«. Пет година наступао је и за репрезентацију Југославије, док се након престанка играчке каријере недавно окушао и као тренер бањалучког »Борца«. Звездан Цветковић брат је фудбалера Боре Цветковћа, такође бившег фудбалера Динама и Црвене Звезде и били су дио златне генерације Динама која је 1982. године освојила титулу првака бивше државе.

Прије три године Звездан Цветковић био се нашао у средишту скандала јер је претукао партнерку с којом је био у вези, која га је због напада пријавила полицији, па је био ухапшен.

Боро Цветковић, брат Звездана Цветковића живи у Београду и заступник је познатих талијанских произвођача ципела. Прије више од десетак година браћи Цветковић је у Карловцу убијен отац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана