Završen 148. derbi, nije bilo golova

B92
Završen 148. derbi, nije bilo golova

Beograd - Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su bez golova u 148. vječitom derbiju na stadionu "Rajko Mitić", u 24. kolu Jelen Superlige.

Na očajnom terenu stadiona "Rajko Mitić" utakmica je počela ne baš povezano, a već u trećem minutu najbolji srpski sudija pokazao je žuti karton Vukašinu Jovanoviću.

Već u sljedećem napadu javna opomena i na drugoj strani - ovoga puta potpuno zasluženo je zbog prigovora dobio Vladimir Volkov.

Prvi ozbiljniji napad kreirali su gosti poslije izbijene lopte Branko Ilić pronašao je Volkova na lijevoj strani, lijevi bek zavrnuo je loptu po zemlji u peterac, odakle je klizećim startom izbio Savo Pavićević. Poslije udarca iz ugla stvorila se gužva, ali je odbrana Crvene zvezde otklonila opasnost.

U 23. minutu odgovorila je ekipa Nenada Lalatovića koja se prvi put zadržala na protivničkoj polovini. Darko Lazović je pruhvatio loptu na desnom boku, unio je unutra i šutirao lijevom nogom po zemlji, ali je Živko Živković odbranio.

Desetak minuta igre u drugom poluvremenu nije donijelo previše uzbuđenja, domaći su držali loptu u nogama, ali nisu bili dovoljno konkretni u napadima. Ipak, u 58. minutu stvorili su prvu ozbiljiniju priliku, sa desne strane centrirao je Cvetković, pogodio Parkera na petercu, ali je napadač domaćih loše zahvata loptu.

U drugom poluvremenu uslijedio je novi prekid zbog bakljade na južnoj tribini, a duel je nastavljen poslije pet minuta, donosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana