Запалио се аутобус фудбалера “Црвене звезде” VIDEO

Агенције
Запалио се аутобус фудбалера “Црвене звезде” VIDEO

Београд - Аутобус фудбалера Црвене звезде који се кретао од стадиона “Рајко Митић” до Храма Светог Саве у Београду запалио се код Аутокоманде.

Фудбалери су изашли из аутобуса који је горио између кружног тока на Аутокоманди и раскрснице ка аутопуту и Јужном булевару, а потврђено је да нема повређених.

Троје ватрогасних кола гасило је Звездино возило, а у отвореном туристичком аутобусу у којем су били, током пута фудбалери су све вријеме држали упаљене бакље.

Звездини фудбалери су са стадиона “Рајко Митић”, послије утакмице са Вождовцем, изашли у отвореном аутобусу и праћени са више хиљада навијача упутили се ка Храму Светог Саве.

Навијачи су излазак аутобуса са паркинга стадиона испратили пјесмом “Титулу да славимо”, а неколико фудбалера је упалило пиротехнику.

Поворка је на путу до Храма неколико пута застајала, а током цијеле руте су се палиле бакље, што међу навијачима, што међу фудбалерима.

Прослава је прекинута, а фудбалери Црвене звезде су склоњени са тог места, док је знатно мањи дио навијача наставио ка Храму.

'Црвена звезда' је титулом крунисала одличну сезону у којој је стигла до шеснаестине финала Лиге Европа.

Црвено-бели су у суботу примили пехаре и потом побиједили Вождовац са 5:1, послије чега је приређен велики ватромет на стадиону “Рајко Митић”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана