Вујошевић тужио Партизан: Паре сам крваво зарадио

Вујошевић тужио Партизан: Паре сам крваво зарадио 11.08.2017 21:43 | Б92

Најтрофејнији тренер у историји КК Партизан Душко Вујошевић поднио је тужбу против црно-бијелих захтјевајући исплату дуговања.

Вујошевић је прије три године напустио клуб и тада направио договор о заосталим исплатама на пет годишњих рата, а пошто су црно-бијели исплатили само прву одлучио је да се обрати БАТ-у, арбитражном суду ФИБА.

"Када су ови људи у Партизану у питању, моје стрпљење није бескрајно. Оно је само бескрајно исцрпљено. Срамота је Партизана, што новац крваво зарађен, треба да наплаћујем овако", рекао је Вујошевић за "Курир" и додао:

"Ради се о новцу које је требало да добијем за претходне три године, од тренутка када сам напустио Партизан. Дуг је умањен за све казне и телефонске рачуне, што износи око 100.000 евра. Направљен је репрограм дуга према мени, договирили смо се да ми се новац исплати у пет рата, сваке године по једна. Исплаћена је само прва, а сада је већ требало да стигне трећа. Међутим, из клуба две године ни трага ни гласа. Нико да се јави, што, наравно, не би променило моју одлуку. Те паре сам крваво зарадио, очекујем, и сигурно ћу их наплатити. Сматрам да сваки човек који није добио новац од пре пет година, уколико има правну основу, треба да га потражује", поручио је Дуле Вујошевић.

Он је тренутно селектор репрезентације Босне и Херцеговине, а водећи Партизан, освојио је 12 домаћих титула и пет у АБА лиги.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица