УО Црвене Звезде одбио оставке Терзића и Божовића

Б92
УО Црвене Звезде одбио оставке Терзића и Божовића

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић и тренер Миодраг Гроф Божовић понудили су оставке на своје функције, али су оне одбијене.

Управни одбор ‘црвено-бијелих’ имао је ванредну сједницу, која је трајала три и по сата, али је предсједник клуба Светозар Мијаиловић послије ње изјавио да неће бити никаквих промјена.

„Терзић и Божовић су понудили оставке Управном одбору, али су оне једногласном одлуком одбијене", рекао је Мијаиловић.

Терзић је разлоге оставке навео као морални чин после лоших игара на старту сезоне. Састанак се наставља наредних дана и сви у управи су сложи и раде за добробит звездаша", додао је Мијаиловић.

Терзић и Божовић су међу првима напустили засједање на стадиону "Рајко Митић", али и најавили да ће се ускоро вратити.

Мијаиловић је додао да резултати на старту сезоне нису задовољавајући, али да екипа може да се бори за шампионску титулу.

Изражено је да тим има потенцијал у борби за титулу. Наставићемо разговоре и сви учесници се слажу да наставимо да радимо у интересу Црвене звезде и да се договоримо око свих питања. Решени смо да акцију спроведемо у дело", закључио је први човјек ’црвено-бијелих’.

Стадион је послије њих напустио и предсједник кошаркашке секције Црвене звезде Небојша Човић, који је на питање да ли преузима чело фудбалског клуба одговорио:

"Знате ви кога би требало то да питате".

Поједини београдски медији спекулисали су да ће комплетно руководство Звезде поднијети оставке, као и да ће нови предсједник клуба бити Човић, на предлог навијача.

Фудбалски клуб Црвена звезда је заказао ванредну сједницу Управног одбора послије лоших резултата на почетку сезоне и само једне побједе из пет утакмица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана