Svečani doček za zlatne odbojkašice ispred Starog dvora

Svečani doček za zlatne odbojkašice ispred Starog dvora 22.10.2018 21:43 | Srna

Beograd - Ispred Starog dvora u Beogradu večeras je organizovan svečani doček za žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Japanu.

Na balkon Starog dvora izašli su članovi stručnog tima i zlatne srpske odbojkašice koje su zahvalile za podršku okupljenim građanima.

Pozdravljene aplauzom, okupljene su pozdravile zlatne reprezentativke Teodora Pušić, Maja Aleksić, Tijana Malešević, Bojana Živković, Ana Bjelica, Bjanka Buša, Silvija Popović, Stefana Veljković, Brankica Mihajlović, Milena Rašić, Tijana Bošković.

Potom se na balkonu pojavio i selektor Zoran Terzić, a na kraju je kapiten Maja Ognjenović izašla sa peharom u rukama.

Selektor reprezentacije Zoran Terzić apelovao je da mu navijači pomognu da ekipa ostane na okupu najmanje do sljedećih ljetnih Olimpijskih igara, koje će 2020. godine biti održane u Tokiju.

"Ljubav i podršku nacije uvek smo osećali, gde god da igramo. Možda će neke igračice da pomisle da je ovo kruna karijere, ali meni treba vaša pomoć da ih ostavim u reprezentaciji bar do Tokija i da nastavimo sa uspesima", rekao je Terzić.

Tijana Bošković zahvalila je za divan doček, ističući da su navijači njihov vjetar u leđa.

Povrijeđena Bojana Milenković javila se iz Firence, gdje se oporavlja.

Srpske odbojkašice pobijedile su u finalu Italiju 3:2 u Jokohami i osvojile zlatnu medalju.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica