Sramotan potez fudbalera Dinama na utakmici sa Moldeom

Agencije
Sramotan potez fudbalera Dinama na utakmici sa Moldeom

Zagreb - Fudbalski klub Dinamo svaki čas potresaju skandali, a tako je bilo i nakon prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Moldea, ali ovaj put u tome nije učestvovao predsjednik kluba Zdravko Mamić, kao što je uobičajeno, već fudbaler Paulo Mačado.

Ovaj 31-godišnji Portugalac napravio je sramotan potez nakon što ga je trener Zoran Mamić izveo iz igre. Prilikom izlaska sa terena u 65. minutu zbog loše partije dobio je zvižduke od navijača na "Maksimiru", a on je na to prvo odgovorio postavljanjem ruke na uvo, pa im je onda pokazao srednji prst, a malo kasnije oba srednja prsta. To je uradio prema zapadnoj tribini gdje, između ostalih, sjede Zdravko Mamić i njegovi najbliži saradnici i prijatelji. Pošto ga je vidio četvrti sudija, dobio je crveni karton i zbog toga neće moći igrati u revanšu. Ne samo to, već možda više nikada i neće igrati za "modre". Nakon samo šest mečeva ove sezone za Dinamo isključen je iz prve ekipe.

- Dinamo obavještava navijače i javnost da je Paulo Mačado zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici trećeg pretkola Lige šampiona protiv Moldea do daljeg isključen iz rada prve ekipe - javili su iz Dinama.

Portugalac nije otjeran iz kluba, a kako prenose mediji u Hrvatskoj, to je dobro proračunat potez Mamićeve uprave koja osim Mačada ima samo Ćorića kao kreativca igre, ali on u posljednje vrijeme nije u prvom planu. Mlada zvijezda tima potpuno je bačena u drugi plan iz još nepoznatih razloga.

- Nisam se zahvalio Mačadu, o tome ćemo još razgovarati. Ne želim odmah nakon ovako važne utakmice da donosim odluku. Ono što je napravio je grozno i kazna će biti rigorozna - kazao je Zoran Mamić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana