Pljesak na stadionu u Puli nakon transparenta: I mi Srbi volimo Istru

Agencije
Pljesak na stadionu u Puli nakon transparenta: I mi Srbi volimo Istru

U prvoj utakmici kvalifikacija za popunu Prve HNL u srijedu su fudbaleri Istre 1961 u Puli protiv drugoligaša Varaždina slavili sa 3:1 (0:1).

Na tribinama stadiona Aldo Dorsini atmosfera je bila dobra, 4.000 gledalaca moglo je uživati u dobrom fudbalu, dok je jedan navijač Istre dobio pljesak nakon što se na stadionu pojavio s transparentom na kojem je pisalo: “I mi Srbi volimo Istru”.

Težak posao očekuje Varaždince u revanšu, iako su poveli u 10. minutu domaćin je preokrenuo, no, igrači iz Varaždina ipak su postigli gol u gostima, što može biti izuzetno bitno na koncu.

Ekipa Varaždina bila je bolja većim dijelom utakmice, što je kazao i trener Varaždina Mario Kovačević, koji nije krio nezadovoljstvo rezultatom.

“Gotovo je nevjerovatno koju smo nesreću imali danas. Umjesto da podebljamo vodstvo nakon rane prednosti, dozvolili smo Istri da preokrene rezultat. Nezavisno o tome, mislim da imamo dobru šansu za prolazak, ništa nije izgubljeno. Vjerujem svojim igračima i siguran sam da  ćemo znati  iskoristiti domaći teren te uz podršku punih tribina doći do pobjede koja će nam biti dovoljna za plasman u Prvu HNL”, kazao je trener Varaždina, prenosi narod.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana