Новак први пут о Јелениној трудноћи, али и ономе што му највише недостаје

Новости.рс
Новак први пут о Јелениној трудноћи, али и ономе што му највише недостаје

Новак Ђоковић је у интервјуу за "Вечерње новости" говорио о игри, породици, празницима и бројним питањима која се о њему покрећу у свjетским медијима. Између осталог и о томе шта му највише недостаје.

"Највише ми недостаје да одем на пијацу, да купујем воће и поврће. Да радим ствари које су другима нормалне, можда чак и досадне. Мени то повремено недостаје," рекао је Ноле.

Уочи Ускрса, открио је да је његов брат Ђорђе био шампион у туцању јајима и да је породица раније проводила празник заједно.

"Васкрс, као и Божић, време је да породица буде на окупу и да се радује. Зато се трудимо да будемо сви заједно барем када су празници у питању. Ове године ћемо бити у Монте Карлу, али је мање важно где смо, све док смо сви заједно."

Породица Ђоковић ће ускоро добити новог члана, пошто је Новакова супруга Јелена у другом стању. Иако се они нису јавно оглашавали о томе, Новак је кратко прокоментарисао те тврдње.

"Свако дете је благослов" рекао је он.

У медијима, како домаћим, тако и свjетским, доста се шушкало о томе да ли Новак једе месо, да ли носи крст или привjезак од аметиста... Српски тенисер је оцијенио да то нису теме за јавну расправу.

"Мислим да постоје много занимљивије, и важније теме, него што је нечија исхрана. Посвећен сам цркви и православним обредима, баш као и цела моја породица, али то је нешто што је приватна ствар сваког верника" рекао је Новак.

Шта је рекао о тренерима, дербију, али и мноим другим стварима, прочитајте овдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана