Novak: Radujem se okupljanju reprezentacije

Agencije
Novak: Radujem se okupljanju reprezentacije

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković trenirao je u jednom od klubova u Beogradu u sklopu priprema za predstojeći turnir u Dubaiju, gdje juri peti trofej.

Đoković je trenirao sa 23-godišnjim sunarodnikom Filipom Krajinovićem, dok su sve pod budnim okom pratili članovi stručnog štaba Marjan Vajda i Gebhard Fil Grič.

„Iskoristio sam priliku dok sam kod kuće da provedem vreme sa porodicom, najbližima, ali i da svakodnevno treniram. Želim maksimalno spreman da dočekam takmičenje u Dubaiju i ništa ne prepuštam slučaju. Drago mi je što mogu da treniram sa našim mladim teniserima, Krajinović je sjajan igrač pred kojim je lepa budućnost. Vredan je, dobro radi, iza njega su povrede, tako da mislim da će pravi rezultati da uslede", rekao je Đoković.

Poslije turnira u Dubaiju, Novak će predvoditi srpski tim protiv Kazahstana u prvom kolu Svjetske grupe Dejvis kupa.

„Od 4. do 6. marta igramo protiv Kazahstana. Radujem se što ćemo ponovo da se okupimo u nacionalnom timu. Nadam se punim tribinama, odličnoj atmosferi i još jednoj pobedi Srbije. Svi jedva čekamo taj meč, a i radujemo se što ćemo zaigrati baš u Pioniru. Čini mi se da je ta dvorana idealna za mečeve kao što je ovaj", zaključio je prvi reket svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana