Милош Дегенек: Милнер никада није доживио нешто слично

Глас Српске
Милош Дегенек: Милнер никада није доживио нешто слично

Београд - Сан сваког играча је да изађе на терен “Енфилда” и чује чувену химну Ливерпула, али далеко од тога да су навијачи Ливерпула најгласнији. То је показао реванш у Београду, а атмосфери се дивио и капитен “редса” Џејмс Милнер.

Момак који има хиљаде утакмица у ногама остао је без текста још у тунелу, а величанствена кореографија у којој је учествовало свих 50.000 навијача само је додатно појачала утисак.

- Пре меча ишли смо низ тунел и причао сам са Милнером. Рекао ми је да ово још није доживео. Мислим да су играчи Ливерпула сада свесни где су играли. Тешко је објаснити магију “Маракане”. То како се човек покрене када чује хук са трибина после дуела, скока или шута, то не може да се дочара људима. Много је моћно и даје нам много снаге - рекао је Дегенек.

Да бисмо савладали реално много квалитетнијег противника, осим атмосфере, потребно је да све линије тима буду синхронизоване, помажу једна другој и при томе не направе ниједан пропуст. Дефанзивци Црвене звезде одрадили су сјајан посао, а свесрдно су им помогли момци који играју испред њих. Стога су новинари Дегенека питали ко му вири из џепа, алудирајући да је уштоповао Мохамеда Салаха.

- Не вири нико! Лепо је све ово, што смо победили, али немојмо да заборавимо да смо пре неколико седмица примили шест комада, па су тада сви причали да Звезда није за Лигу шампиона. Исто тако, сад ће сви да причају да смо предобри. А реалност је да треба још много да радимо да бисмо сваку утакмицу играли овако - као и увијек, искрен је био Дегенек. 

Одмах по завршетку меча у Ливерпулу усудио се да каже да ће у реваншу бити другачије.

- Код куће се показало да Звезду нико не може “да накантава”. У гостима смо, нажалост, примили десет голова на две утакмице, што није лепо. Овде је свима тешко да дођу. Нисмо ми само џак да се пуни. Надам се да ће тако остати и у следећем мечу који играмо овде - рекао је Дегенек.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана