Milojeviću pola miliona godišnje

Glas Srpske
Milojeviću pola miliona godišnje

Beograd - Vladan Milojević je za kratko vrijeme napravio odličan posao sa Crvenom zvezdom i zato nije čudno što klub na sve načine želi da ga zadrži, a spreman je da izdvoji pomalo nerealnu sumu za srpske prilike od skoro pola miliona evra.

Milojević je uspio da trgne Zvezdu nakon što je prošle sezone ostala bez oba trofeja, a pored toga što ekipa grabi ka tituli, odradio je veliki posao i u Evropi. Tamo je odveo ekipu u nokaut fazu Lige Evrope i ponovo je vratio na evropsku mapu. Ugovor mu ističe na ljeto, a informacije iz Grčke da ljudi iz Olimpijakosa žele da ga vide na klupi bile su opomena za čelnike Zvezde da reaguju što prije. Prioritet uprave je da zadrži aktuelnog šefa stručnog štaba i, kako prenose mediji u Srbiji, zato mu je ponuđen ugovor od 480.000 evra godišnje. To je i više nego ozbiljna suma za prilike u Srbiji, pa se sada čeka Milojevićev odgovor. On je zimus odbio da produži ugovor, ali bi ga ova suma mogla natjerati da razmisli. Osim novca, ovo je i dokaz koliko ga cijene čelnici kluba.

S druge strane, u Grčkoj je za kratko vrijeme stekao ime, jer je bilježio odlične rezultate sa Panioniosu, pa ne bi bilo čudno da se opredijeli za povratak u ovu zemlju, čiji će dres mlade reprezentacije nositi njegov sin Nemanja. Treba nepomenuti da je Olimpijakos brzo demantovao navode grčkih medija da se dogovorio sa sadašnjim trenerom "crveno-bijelih", ali to ne mora da znači ništa. Grčkom timu ne cvjetaju ruže ove sezone i u klubu traže rješenje na klupi za iduću sezonu, ali sigurno je da Zvezda neće sjediti skrštenih ruku, jer je Milojević pokazao da je trener za velika djela. Pored Zvezde i Panioniosa, sjedio je na klupi Omonije iz Nikozije, Čukaričkog i Javora.

Pavlović želja u napadu

Povremeni reprezentativac Srbije Andrija Pavlović nalazi se na listi potencijalnih pojačanja Crvene zvezde za ljetni prelazni rok. On je već bio velika želja kluba u ljeto 2016. godine, ali ga je Čukarički prodao Kopenhagenu. Kako u danskom velikanu ne igra baš često, izvjesno je da će promijeniti klub na ljeto. Crvena zvezda želi to da iskoristi i dođe do potpisa kvalitetnog napadača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana