Милојевићу пола милиона годишње

Глас Српске
Милојевићу пола милиона годишње

Београд - Владан Милојевић је за кратко вријеме направио одличан посао са Црвеном звездом и зато није чудно што клуб на све начине жели да га задржи, а спреман је да издвоји помало нереалну суму за српске прилике од скоро пола милиона евра.

Милојевић је успио да тргне Звезду након што је прошле сезоне остала без оба трофеја, а поред тога што екипа граби ка титули, одрадио је велики посао и у Европи. Тамо је одвео екипу у нокаут фазу Лиге Европе и поново је вратио на европску мапу. Уговор му истиче на љето, а информације из Грчке да људи из Олимпијакоса желе да га виде на клупи биле су опомена за челнике Звезде да реагују што прије. Приоритет управе је да задржи актуелног шефа стручног штаба и, како преносе медији у Србији, зато му је понуђен уговор од 480.000 евра годишње. То је и више него озбиљна сума за прилике у Србији, па се сада чека Милојевићев одговор. Он је зимус одбио да продужи уговор, али би га ова сума могла натјерати да размисли. Осим новца, ово је и доказ колико га цијене челници клуба.

С друге стране, у Грчкој је за кратко вријеме стекао име, јер је биљежио одличне резултате са Паниониосу, па не би било чудно да се опредијели за повратак у ову земљу, чији ће дрес младе репрезентације носити његов син Немања. Треба непоменути да је Олимпијакос брзо демантовао наводе грчких медија да се договорио са садашњим тренером "црвено-бијелих", али то не мора да значи ништа. Грчком тиму не цвјетају руже ове сезоне и у клубу траже рјешење на клупи за идућу сезону, али сигурно је да Звезда неће сједити скрштених руку, јер је Милојевић показао да је тренер за велика дјела. Поред Звезде и Паниониоса, сједио је на клупи Омоније из Никозије, Чукаричког и Јавора.

Павловић жеља у нападу

Повремени репрезентативац Србије Андрија Павловић налази се на листи потенцијалних појачања Црвене звезде за љетни прелазни рок. Он је већ био велика жеља клуба у љето 2016. године, али га је Чукарички продао Копенхагену. Како у данском великану не игра баш често, извјесно је да ће промијенити клуб на љето. Црвена звезда жели то да искористи и дође до потписа квалитетног нападача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана