Marjanović nosi čizmu zbog otoka

Agencije
Marjanović nosi čizmu zbog otoka

Beograd - Centar košarkaške reprezentacije Srbije Boban Marjanović obavio je prvi pregled noge poslije čega je konstatovano da ima veliki otok, pa mu je noga stavljena u čizmu da bi se štitila od napora.

- Boban Marjanović obavio je prvi pregled u Los Anđelesu. Nema preloma, ni tragova preloma, ali mu je rečeno da postoji veliki otok. U subotu putuje za San Antonio, a u utorak će ga pregledati najeminentniji američki lekar za ovu vrstu povreda, koji će samo zbog toga doleteti u grad. Konačan odgovor biće poznat u utorak. Bobiju je noga stavljena u čizmu da bi se štitila od napora, a sve s ciljem smanjivanja otoka - objavio je Marjanovićev agent Miodrag Ražnatović na svom "Tviter" nalogu.

Marjanović je prošle dvije sezone proveo u redovima Crvene zvezde, dok je ovog ljeta potpisao jednogodišnju saradnju sa San Antonijem. Cijelu zavrzlamu oko povrede stopala slučajno je pokrenuo pomoćni trener Zvezde Velibor Radović koji je pohvalio svog bivšeg igrača za požrtvovanje jer je on igrao finale plej-ofa Superlige Srbije sa slomljenim stopalom. Ta izjava došla je do čelnika Sparsa koji su odmah pozvali svog novog člana na dodatne preglede u SAD, iako je on prije potpisivanja ugovora bio na pregledima u Milanu.

- Suludo je komentarisati navode da sam sopstvenom klijentu zakuvao čorbu. To je u domenu naučne fantastike. Nije vredno ni spomena, ne želim da odgovaram na takve tvrdnje. Sigurno ni Radović nije imao lošu nameru. Čovek je dao intervju s namerom da prikaže Bobija u najboljem svetlu. Potrudio se da ga nahvali. Rekao je da je Marjanović igrao povređen da bi istakao njegovu veliku požrtvovanost i podređenost ekipi, njegovo veliko srce - istakao je Ražnatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana