Luka Milivojević, reprezentativac Srbije: Nema demokratije, pita se selektor

Agencija
Luka Milivojević, reprezentativac Srbije: Nema demokratije, pita se selektor

Stara Pazova - Slučajno ili ne, Nemanja Matić otkrio je izgled novog dresa reprezentacije Srbije u kojem će igrati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Član Mančester junajteda na svom "Instagram" profilu objavio je sliku sa glumcem i rediteljem Draganom Bjelogrlićem, a na sebi je imao novi dres koji još nije zvanično predstavljen, dok je rezervna garnitura prezentovana prije nekoliko dana. Selektor "orlova" Mladen Krstajić demantovao je priče da je promijenio kapitena i traku dao Aleksandru Kolarovu kako bi zaštitio rekord po broju nastupa Dejana Stankovića (103), dok Ivanović ima četiri nastupa manje.

- Ne postoji nikakva afera u vezi sa trakom. Bane je pametan momak. Razgovarali smo pola sata i odmah je shvatio da ništa nije upereno protiv njega. Ovim potezom želim samo da razmrdam ekipu. Sve druge priče o Dekijevom rekordu ili navodnoj svađi nemaju blage veze sa istinom - rekao je Krstajić.

Selektorovu odluku poštuje i reprezentativac Luka Milivojević jer smatra da u fudbalu nema demokratije, već da u skladu sa autokratskim načelima odlučuje jedan čovjek.

- Dugo sam u reprezentaciji. Za mene je Bane bio pravi kapiten, ali poštujem odluku selektora jer u fudbalu ne vlada demokratija, već autokratija i svi poštuju selektorove odluke - izjavio je Milivojević.

Član Kristal Palasa ne vidi ništa čudno u odluci da naredni protivnici reprezentacije Srbije budu selekcije Maroka i Nigerije i navodi da podjednako razmišlja i o Mundijalu u Rusiji, ali o predstojećim prijateljskim mečevima.

- Maroko i Nigerija su reprezentacije koje učestvuju na Mundijalu, ne vidim ništa loše što ćemo igrati s njima. Rezultat nije u prvom planu, već ono što nas čeka. Naredne dve prijateljske su pun pogodak - rekao je Milivojević.

Utakmica protiv Maroka na rasporedu je sutra u Torinu od 20.30 časova, dok je meč protiv Nigerije četiri dana kasnije u Londonu od 20.50 časova.

Nema ulaznica za Brazil

Ulaznice za utakmicu Srbije i Brazila u Moskvi na SP su rasprodate, potvrdio je generalni sekretar FS Srbije Jovan Šurbatović.

- Rasprodate su karte za utakmicu Srbije i Brazila (27. juna, "Otkritije arena", kapacitet 45.360), dok ih je još malo ostalo za mečeve sa Kostarikom (17. jun) u Samari i Švajcarskom (22. jun) u Kalinjingradu - rekao je Šurbatović.

Hvala Jokanu

Krastajić je imao poruku za nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Slavišu Jokanovića koji trenira Fulam, u kojem je na pozajmici iz Njukasla Aleksandar Mitrović te nemilosrdno rešeta protivničke mreže u posljednje vrijeme.

- Rezultati koje pravi sa Fulamom za mene nisu nikakvo iznenađenje. Privukao je pažnju Čelzija i samo je pitanje vremena kada će završiti na klupi nekog velikog kluba. I još jedna stvar, hvala mu do neba što mi je preporodio Mitrovića - kazao je Krstajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana