Krstajić odlazi sa klupe Srbije, mijenja ga Piksi?

Agencije
Krstajić odlazi sa klupe Srbije, mijenja ga Piksi?

Prvi čovjek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza planira da smjeni selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića iako je završio na prvom mjestu grupe u C Ligi nacija, prenosi Informer.

Kako se navodi, njih dvojica već neko vrijeme nisu u najboljim odnosima, sve češće imaju suprostavljena mišljenja, što se desilo i poslije pobjede nad Litvanijom (4:1) kada je Krstajić bio u emotivnom rastrojstvu pričajući o podršci na konferenciji za medije, a Kokeza poručio da se ne slaže sa njegovim stavom da ne igra sa dva napadača protiv baltičke selekcije i posebno što šansu ne dobija Aleksandar Prijović.

Mogući odlazak najavio je i sam Krstajić riječima da mu je potrebno malo vremena da razmisli.

"Potrebno mi je još nekoliko dana da se odmorim, pa ćemo posle razgovarati o svemu", izjavio je Krstajić za Informer.

Kokeza je za list Alo izjavio da prvo treba sačekati 2. decembar i žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

"Poslije toga razgovaraćemo sa sportskim sektorom i selektorom da vidimo šta ćemo i kako nastaviti", kaže Kokeza za Alo.

Informer navodi da će, u slučaju smjene Krstajića, prvi pik za selektora biti legendarni Dragan Stojković Piksi koji je i prošle zime figurirao kao nasljednik Slavoljuba Muslina, ali zbog čvrstog ugovora sa kineskim Gvangžuom R&F (plata osam miliona godišnje) nije mogao da preuzme nacionalni tim.

Krstajiću se na teret stavlja i loš odnos sa fudbalerima Matijom Nastasićem i Lukom Milivojevićem, koji su otkrili da neće igrati za "orlove" sve dok se ne promjeni selektor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana