Hrvatski mediji pišu: Shvatili smo zašto su Srbi sila VIDEO

B92
Hrvatski mediji pišu: Shvatili smo zašto su Srbi sila VIDEO

Nakon polufinala u kome je Srbija pobjedila Rusiju, slavilo se u svlačionici "Orlova". Pjesma povređenog Jovića, pozdravljanje igrača i sjajna atmosfera.

Hrvatske kolege sa portala Indeks hemiju u Srbiji, pobjednički mentalitet i vjeru da mogu do zlata, navode kao glavne razloge uspjeha srpske ekipe na ovom turniru.

"Obriši suze draga, obriši jer čitav život je pred nama" pjevao je plejmejker Srbije Jović koji je odmah poslije meča rekao da ima želju da igra i prije nego što su stigli rezultati magnetne rezonance.

I pored povrede Branka Lazića i sada Jovića, srpski selektor Aleksandar Đorđević nije tražio alibije niti očajavao piše Indeks. Uvjerio je momke koji su bili u drugom planu da su sposobni za zlato i igrači su mu povjerovali, odigrali cio turnir čudesno i doveli su Srbiju u još jedno veliko finale.

"Možda ova Srbija i nije toliko kvalitetna kao što je bila ona iz Rija. Uoči turnira malo ko im je davao šanse za ovakav rezultat, no hemija u ekipi i pobjednički mentalitet koji je Đorđević ugradio u ovaj sastav, doveli su ga tu gde danas jeste – u finale Evrobasketa" zaključuju hrvatske kolege.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana