Hrvatki mediji o dočeku u Srbiji: Kraljevski doček

B92, Tanjug
Hrvatki mediji o dočeku u Srbiji: Kraljevski doček

Hrvatski mediji pohvalno pišu o prijemu njihove Dejvis kup selekcije u Kraljevu, pa je tako "Jutarnji list" piše da je doček bio kraljevski.

"Domaćine treba samo pohvaliti, budući da se i naši teniseri i reporteri osjećaju izvrsno, a atmosfera u Kraljevu je prava sportska", navodi zagrebački dnevnik koji je već pisao da je u gradu domaćinu "sve podignuto na najviši novo, kako i doliči ovakvom događaju".

Posebno je akcentovan trenutak u kojem je bez ijednog zvižudka proteklo intoniranje hrvatske himne.

"Naprotiv, po završetku je ispraćena toplim aplauzom domaće publike", prenosi list utiske gostiju iz Kraljeva, uz materijale sa tribina kraljevačke Hale sportova, od kojih izdvaja fotografije predsjednika Srbije Tomislava Nikolić i bivšeg svjetskog teniskog asa Slobodana Živojinovića.

"Bravo Srbija! Navijači u Kraljevu pljeskali hrvatskoj himni", prenosi i portal Index.hr i podsjeća da je uoči duela Novak Đoković poručio publici u Kraljevu da se nada da će shvatiti da je to rivalstvo "uz poštovanje, uvažavanje i viteštvo" i zakljucuje da su navijači Srbije na najbolji mogući način pozdravili hrvatske sportiste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana