Хрватки медији о дочеку у Србији: Краљевски дочек

Б92, Танјуг
Хрватки медији о дочеку у Србији: Краљевски дочек

Хрватски медији похвално пишу о пријему њихове Дејвис куп селекције у Краљеву, па је тако "Јутарњи лист" пише да је дочек био краљевски.

"Домаћине треба само похвалити, будући да се и наши тенисери и репортери осјећају изврсно, а атмосфера у Краљеву је права спортска", наводи загребачки дневник који је већ писао да је у граду домаћину "све подигнуто на највиши ново, како и доличи оваквом догађају".

Посебно је акцентован тренутак у којем је без иједног звижудка протекло интонирање хрватске химне.

"Напротив, по завршетку је испраћена топлим аплаузом домаће публике", преноси лист утиске гостију из Краљева, уз материјале са трибина краљевачке Хале спортова, од којих издваја фотографије предсједника Србије Томислава Николић и бившег свјетског тениског аса Слободана Живојиновића.

"Браво Србија! Навијачи у Краљеву пљескали хрватској химни", преноси и портал Index.hr и подсjећа да је уочи дуела Новак Ђоковић поручио публици у Краљеву да се нада да ће схватити да је то ривалство "уз поштовање, уважавање и витештво" и закљуцује да су навијачи Србије на најбољи могући начин поздравили хрватске спортисте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана