Đoković: Svjež sam i spreman za Olimpijske igre

RTS
Đoković: Svjež sam i spreman za Olimpijske igre

Novak Đoković srećan zbog povratka na teren na turniru u Torontu i raduje se nastupu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

"Bio sam uzbuđen zbog povratka na teren. Imao sam malo više vremena, pošto od 2009. godine nisam ispadao tako rano na grend slemu, u prvoj nedjelji. Imao sam više vremena da se odmorim, da vrijeme provedem kvalitetno sa porodicom, da odmorim i mozak i tijelo od tenisa, rasporeda, putovanja... Tako da sam dobio svježinu koju pokušavam da iskoristim u Torontu", rekao je Đoković.

Najbolji teniser svijeta će po treći put učestvovati na Olimpijskim igrama, koje za nekoliko dana počinju u Rio de Žaneiru.

"Olimpijske igre su najveći sportski događaj u istoriji sporta. Jedinstveno iskustvo je samo biti dio toga, a da ne pričamo o osvajanju medalja. Imao sam privilegiju i zadovoljstvo da učestvujem u Pekingu i Londonu, i zaista je nezaboravno iskustvo i možda jedina prilika, bar za nas tenisere, da u četiri godine vidimo na jednom mestu najbolje sportiste na svijetu i da provodimo vrijeme sa sportistima na koje se i sami ugledamo", rekao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana