Ђоковић: Свјеж сам и спреман за Олимпијске игре

РТС
Ђоковић: Свјеж сам и спреман за Олимпијске игре

Новак Ђоковић срећан због повратка на терен на турниру у Торонту и радује се наступу на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

"Био сам узбуђен због повратка на терен. Имао сам мало више времена, пошто од 2009. године нисам испадао тако рано на гренд слему, у првој недјељи. Имао сам више времена да се одморим, да вријеме проведем квалитетно са породицом, да одморим и мозак и тијело од тениса, распореда, путовања... Тако да сам добио свјежину коју покушавам да искористим у Торонту", рекао је Ђоковић.

Најбољи тенисер свијета ће по трећи пут учествовати на Олимпијским играма, које за неколико дана почињу у Рио де Жанеиру.

"Олимпијске игре су највећи спортски догађај у историји спорта. Јединствено искуство је само бити дио тога, а да не причамо о освајању медаља. Имао сам привилегију и задовољство да учествујем у Пекингу и Лондону, и заиста је незаборавно искуство и можда једина прилика, бар за нас тенисере, да у четири године видимо на једном месту најбоље спортисте на свијету и да проводимо вријеме са спортистима на које се и сами угледамо", рекао је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана