Beograd: Na vječitom derbiju povrijeđeno 14 osoba, haos se smirio!

Agencije
Beograd: Na vječitom derbiju povrijeđeno 14 osoba, haos se smirio!

Beograd: Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan u okviru 24. kola Jelen Superlige.

Policija je privela oko 20 osoba zbog narušavanja i pokušaja narušavanja javnog reda i mira, uoči početka fudbalskog derbija, rekao je Tanjugu načelnik beogradske policije Veselin Milić.

Do sukoba je došlo na sjevernoj i istočnoj tribini između “delija” i najvjerovatnije grupe “Zabranjeni”, koja podržava Partizan.

Prema riječima Milića, bilo je sukoba sa navijačima, ali je policija intervrenisala i nastaviće sa privođenjem svih koji narušavaju javni red, mir i bezbjednost.

Prema prvim informacijama, povrijeđeno je 14 osoba, ali će ih sigurno biti mnogo više, jer tek pristužu u ljekarske ambulante, a sukobi na tribinama su bili žestoki.

Prvi su se na teren vratili rezervni igrači Crvene zvezde i zauzeli mjesta na klupi, tačno 35 minuta od kada je trebalo da počne derbi.

Prema posljednjim informacijama, dvije opcije su bile u igri - da se derbi odloži za 10 dana ili da se odigra po pražnjenju dijela severne tribine, i izgleda da će derbi ipak biti odigran!

Bačena je mrlja na 148. vječiti derbi, a da utakmica između fudbalera Crvene zvezde i Partizana nije ni počela - uoči samog početka došlo je do velikih nereda i tuče navijača na tribinama stadiona “Rajko Mitić”.

POČEO JE DERBI!

Sa 42 minuta zakašnjenja zbog nereda na tribinama, međusobne tuče navijača i sa policijom, počeo je 148. večiti derbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana