Тадић: Све усмјерено на меч са Швајцарском

Тадић: Све усмјерено на меч са Швајцарском 19.06.2018 12:08 | Глас Српске

Калињинград - Побједа и мало славље због освојена три бода на премијери са Костариком су архивирани, а фудбалери Србије од јуче су све мисли усредсредили на меч са Швајцарском.

Тренинг опоравка у бази Светлогорск протекао је у одличној атмосфери без обзира на то што су Швајцарци откинули бод Бразилцима и додатно отежали пут “орловима”. Ипак, све је у рукама момака Младена Крстајића, а једна побједа у идућа два меча значила би и пролазак међу 16 најбољих репрезентација свијета. Офанзивац Душан Тадић нада се да ће све бити готово већ у петак.

- Имамо квалитетну екипу, али некад морамо да будемо паметнији, искуснији... Показали смо против Костарике наше врлине и морамо тако да наставимо. Сада је најважнија утакмица против Швајцарске, идемо корак по корак - рекао је Тадић.

Без обзира на то што је Србија тренутно прва у Е групи, улогу фаворита и даље препушта “кариокама”.

- Они ће највероватније бити први, Бразил је фаворит и за титулу, а уз њих ће још једна селекција из групе даље. Надам се да ће то бити Србија. Ипак, нећемо се предати ни против Бразила, покушаћемо да их зауставимо. Свакога је тешко победити на турниру - рекао је Тадић.

Поред јунака Александра Коларова, највише оцјене на премијери зарадили су готово дебитанти Никола Миленковић и Сергеј Милинковић-Савић.

- Сергеј је будућност српског фудбала, мора да остане смирен и настави да ради све као до сада. Глава мора да му остане “чиста” - додао је Тадић.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица