Путин усред конференције послао поруку селектору Русије VIDEO

Путин усред конференције послао поруку селектору Русије VIDEO 14.06.2018 23:19 | Агенције

Предсједник Русије Владимир Путин честитао је фудбалском селектору ове државе Станиславу Черчешову на одличној игри у првом колу Мундијала, тако што му је током конференције за медије послао СМС.

У једном тренутку конференције за медије, Черчешов је погледао у телефон, а новинаре је занимало ко га је звао, односно послао поруку.


Био је то предсједник. Замолио ме је да подијелим са екипом његово одушевљење и захвалност на оваквој партији, и поручио нам је да наставимо овако”, рекао је Черчесов.

Такође, Черчесов је истакао да уочи утакмице против Саудијске Арабије није био под стресом,јер је вјеровао у своје играче да ће испунити све циљеве, али да ће морати посебно да спреми свој тим за други меч против Египта

Јуче сам био опуштен, а опуштен сам и данас јер познајем своје игаче. Задовољство је радити с њима. Сваки тренер зависи од својих играча и прије свега зато сам опуштен. Знао сам да ће испунити наше циљеве. Зашто бих био под стресом?”, рекао је Черчешов послије утакмице.

Русије је данас на отварању Свјетско првеснтва у Русији побиједила Саудијску Арабију са 5:0 у првом колу Групе А.

Некада су овакве утакмице извор радости за навијаче, некада је то мање. Ми смо искрени у овоме што радимо. Морам да похваилм играче, све су урадили, одбранили су гол у свакој ситуацији, а с друге стране били су опуштени у утакмици која је носила много притиска”, рекао је селектор Русије.

Домаћин Мундијала ће у другом колу Групе А играти против Египта 19. јуна у Санкт Петербургу.

Утакмица против Египта ће бити у потпуности другачија, биће то други град, други стадион. Морамо се пажљиво припремати за ту утакмицу”, закључио је Черчесов.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица