Чубриловић: Избор спортиста - најбољи начин промоције Српске

Срна
Чубриловић: Избор спортиста - најбољи начин промоције Српске

Бањалука - Предсједник Организационог одбора 63. Избора десет најбољих спортиста Републике Српске Недељко Чубриловић изјавио је да је ова манифестација једна је од најзначајнијих спортско-културних манифестација у Републици Српској, али и најбољи начин да се промовише идентитет Републике.

Чубриловић је, обраћајући се синоћ присутнима, рекао да је увјерен да ће и овај Избор десет најбољих спортиста промовисати најпозитивније вриједности и истаћи значај спорта за цијело друштво.

„жГлас Српскеж, који баштини најбољу традицију штампе, најстарији је наш дневни лист који и овом друштвено одговорном манифестацијом показује свој однос према Републици Српској и допринос афирмацији свих њених вриједности“, поручио је Чубриловић, који је и предсједник Народне скупштине Српске.

Он је додао да „Глас Српске“ даје снагу младим талентима, али и чува сјећање на све српске спортске шампионе, носиоце свјетских, европски и олимпијских медаља.

„Обавеза Републике Српске је да подржи најбоље у свим сегментима живота, да их награди и да им покаже да нам је важан њихов труд и њихов успјех. Они су наши најбољи амбасадори у свијету. Зато још једном хвала жГласу Српскеж који је на себе преузео обавезу и одговорност да нам сваке године помогне у том дивном послу“, нагласио је Чубриловић.

Одбојкашица Ана Гајић најбољи је спортиста Републике Српске за 2017. годину, одлучио је жири на синоћ одржаном 63. Избору десет најбољих спортиста Републике Српске у организацији „Гласа Српске“.

Манифестацији у Културном центру Бански двор присуствовали су и предсједник Републике Српске Милорад Додик, министри у Влади Српске, генерални конзул Србије у Бањалуци Владимир Николић, градоначелник Бањалуке Игор Радјичић, као и други бројни представници политичког, дипломатског, привредног, медијског, спортског, културног и других сфера живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана