Свјетски дан хране: Виталиа млијечни производи – сигуран домаћи избор

 Свјетски дан хране: Виталиа млијечни производи – сигуран домаћи избор 16.10.2018 15:49 | PR

Бањалука - Највећа домаћа мљекара Млијекопродукт обиљежила је Свјетски дан хране промоцијом домаћих производа у оквиру пројекта „Наше је боље” у парку „Петар Кочић” у Бањалуци.

Обиљежавањем Свјетског дана хране Млијекопродукт је желио указати на значај домаће производње, здраве хране и правилне исхране.

„Драго нам је да Привредна комора Републике Српске у оквиру пројекта „Наше је боље” обиљежава Свјетски дан хране и указује на чињеницу да је побољшање квалитета у прехрамбеном ланцу највећи изазов наших генерација. Желимо подићи свијест наших потрошача да куповином домаћих производа, првенствено једу здравију храну, стога је битно напоменути да се Виталиа производи раде искључиво од најквалитетнијег млијека са домаћих фарми. Такође, ово је прилика да се подсјетимо на спознају да је млијеко најздравија и најприроднија храна те најцјеловитији прехрамбени производ и као такав неизоставан у правилном и здравом развоју” поручили су из Млијекопродукта.

Посјетиоци и случајни пролазници имали су прилику дегустирати омиљене Виталиа производе, за које сами кажу да су им први избор приликом куповине.

Промоцију је организовала Привредна Комора Републике Српске у оквиру пројекта „Наше је боље”, а овогодишња тема била је „Наша дјела су наша будућност”.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица