Промовишите свој пословни успјех, освојите награду!

Промовишите свој пословни успјех, освојите награду! 28.10.2017 08:00 | Mtel

Ако сте власник бизниса који је млађи од три године, сада имате прилику промовисати свој пословни модел путем своје приче, као и освојити награду за то. Награде су:

1. мјесто: бесплатно представљање предузећа у медијима

2. мјесто: услуга Microsoft Office 365 у трајању од 12 мјесеци

3. мјесто: услуга приступа Интернету, NetBiz тарифни модел у трајању од 12 мјесеци

4. мјесто: услуга приступа Интернету, NetBiz тарифни модел у трајању од 6 мјесеци

Да бисте учествовали у овом пројекту, потребно је да сте предузетници са предузећима која су основана у протекле три године на територији БиХ, те да пошаљете једну причу инспирисану бизнисом и неким од добрих или лоших искустава у области пословања вашег предузећа. Прича не смије бити дужа од двије странице, односно имати више од 20.000 карактера, нити бити краћа од 5.000 карактера. 

Учешћем у овом пројекту добијате бесплатну промоцију, могућност повезивања и умрежавања са другим успјешним предузећима, развој кроз иновативно пословање, те коришћење најсавременијих услуга које ће олакшати и убрзати вашу свакодневну пословну комуникацију. Жири ће имати задатак да одабере 10 најуспјешнијих, најиновативнијих прича, од којих ће четири бити и награђене.

Ако сте се пронашли у претходним редовима, имате занимљиву причу инспирисану бизнисом, доставите је до 1. новембра 2017. године на адресу prijava@mtel.ba, те подијелите своја искуства са другима и промовишите успјех на најбољи могући начин.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица