Mozzart obukao FK Laktaši

Mozzart obukao FK Laktaši 09.02.2018 10:19 | PR

Kompanija Mozzart uručila je novu sportsku opremu za trening FK Laktaši i još jednom potvrdila da je najveća podrška sportskih kolektiva u regionu

FK Laktaši se trenutno takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske Grupa zapad, ali igrači ne kriju da su ambicije mnogo veće. Od sada će im biti lakše da te ambicije ostvare, jer će trenirati u novoj sportskoj opremi koju im je donirala kompanija Mozzart.

Nadaju se da će nova oprema pomoći na putu ka novim pobjedama, a najveća želja je da ponove svoj najveći dosadašnji uspjeh — osvajanje Prve lige Republike Srpske.

„Zahvaljujem kompaniji Mozzart u ime kluba, kao i u svoje ime na donaciji opreme za trening. Siguran sam da će ona uveliko olakšati rad prvog tima u budućnosti” , istakao je predsjednik kluba Miroslav Kodžoman.

On je dodao da je ova donacija kompanije Mozzart pozitivno uticala i na atmosferu među igračima.

„Naši fudbaleri su prije svega prijatelji, a tek onda saigrači. Nova oprema nas je sve oraspoložila i uljepšala atmosferu u klubu, koja je i inače sportska, prijateljska i domaćinska. Igrači su većinom zaposleni ili su studenti, pa su im treninzi i druženje nakon njih jako važan dio života”, rekao je Kodžoman.

Ovaj fudbalski klub s tradicijom dužom od pola vijeka osnovan je 1958. godine kao Laktaški sportski klub (LSK). Nakon 10 godina došlo je do privremene obustave rada, da bi 1974. godine bila održana Obnoviteljska skupština, kada je klub ponovo pokrenut pod imenom Fudbalski klub Laktaši. Pored osvajanja Prve lige Republike Srpske 2007. godine, kao najveći uspjeh belježi se i plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, koja je trajala tri sezone, od 2007. do 2010. godine.

„Stvaranje kvalitetnijih uslova za sport jeste jedan od najboljih načina da se doprinese zajednici i budućim generacijama“, rekla je predstavnica kompanije Mozzart Tamara Kantar.

Kompanija Mozzart od svog osnivanja preuzima različite aktivnosti u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicima, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica