Ствари које је Нострадамус предвидио за 2016. годину

Агенције
Ствари које је Нострадамус предвидио за 2016. годину

Велики француски пророк Мишел де Нотр Дам, познатији као Нострадамус, предвидио је многе ствари за које се вјерује да ће се догодити једног дана.

Сматра се да је он предвидео одлазак на Мјесец, Хитлеров успон на власт, смрт Хенрија II, убиства Кенедијевих…. а ево шта је прогнозирао за 2016. годину.

Мишел де Нотр Дам, познатији као Нострадамус, до данас је остао најпознатији пророк у историји човjечанства. За собом је оставио многа предвиђања чија прецизност до данас запањује људе.

Између осталог, предвидио је и слиједеће значајне догађаје за ову годину, које су објављене на сајту "healthymagazine365.com".

1. Обама ће бити посљедњи предсједник САД

Нострадамус је предвидио побједу Обаме на изборима 2013. године, али је рекао и да ће он бити посљедњи предсједник САД. Да ли то значи да је дошло вријеме да САД преда бакљу неком другом? Која земља ће слиједећа бити најмоћнија? Кина? Русија? Сјеверна Кореја? Остаје да видимо.

2. Необичне временске прилике

У својим записима Нострадамус пише да ће се клима све више мијењати у све краћем року. "Вода ће расти, а земља ће све више тонути" гласи његов запис.

3. Необичан распоред планета

И распоред планета ће се ове године измијењати, и оне ће, према његовим ријечима, изазвати огромне и трагичне посљедице на Земљи.

4. Блиски исток гори

Предвиђање Нострадамуса за 2016. годину каже да ће нафта у Заливским земљама на Блиском истоку бити запаљена.

5. Експлозија на Блиском истоку

Многе експлозије десиће се на Блиском истоку, а Нострадамус тврди и да ће авиони падати са неба.

6. Крај свијета

Како наводи пророк, рат у Ираку биће први сигнал да ће свијет какав знамо ускоро нестати. Али, до сада је било толико предвиђања о смаку свијета, да не знамо да ли да вјерујемо у ово најновије.

7. Игрице у Бијелој кући

Он наводи да Бијела кућа игра ратне игрице, и да има план за уништење свијета, а да тај план почиње на Блиском истоку.

8. Топљење полова

Једно од најдраматичнијих пророчанстава Нострадамуса, са највећом шансом за испуњење – можда не ове године, али према тврдњама научника, ово је сасвим реална могућност.

9. Судбина Израела

Јерусалим ће бити опкољен са свих страна, а "једна западна сила" (вјероватно Америка) ће помоћи Израелу у борби.

10. Русија је миротворац

Уколико се Русија не уједини са Европом и западним земљама у току наредног великог рата, онда ће она одиграти улогу миротворца, тврди Нострадамус.

Живи били па видјели!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана