Османагић: На Босанским пирамидама постоје Теслина торзиона поља

radiosarajevo.ba
Османагић: На Босанским пирамидама постоје Теслина торзиона поља

Контроверзни археолог Семир Османагић тврди да су пирамиде у Високом енергетски појачивачи који су слали и примали информације преко Сунца.

Пишући за портал Радио Сарајево (цио чланак можете прочитати овдје), Османагић је истакао да Теслини стојећи таласи изнад врха Босанске пирамиде Сунца, који се крећу брзинама већим од брзине свјетлости (при чему не губе снагу при проласку кроз космичка тијела) омогућавају концепт постојања космичког интернета и готово тренутну интергалактичку комуникацију у Универзуму.

Археолог такође наводи да постоји брзина већа од брзине свјетлости.

" Према Ајнштајну, ниједан објекат са реалном масом мировања не може да достигне брзину свјетлости. Међутим, читавом новом таласу независних истраживача, ограничења брзине свјетлости нису препрека за постојање још већих брзина. За њемачког физичара проф.др. Константина Мејла то су честице неутрина, које путују већом брзином. О томе је говорио 2014. у Високом", каже Османагић.

"За низ других истраживача, међу којима је најпроминентнији Никола Тесла, скаларни таласи, или стојећи таласи, настали су интеракцијом торзионих поља која имају далеко већу брзину од брзине свјетлости. Процјењује се да је 10 милијарди пута бржа од брзине свјетлости. Торзиона поља притом могу да се крећу кроз било које космичко тијело (планете, сунца) без губљења снаге. То значи да могу да се крећу огромним брзинама, преносе информације/енергију, а да се квалитет и количина информација не губе", рекао је тада професор Мејл.

Османагић наводи да би идеално било имати на два краја два произвођача (генератора) енергије који међусобно комуницрају путем Теслиних, стојећих таласа. Пренос информација између два удаљена дијела космоса је готово тренутан, а информација приликом транспорта не губи на свом квалитету.

Истиче да је пирамида је најмоћнији геометријски облик када је ријеч о енергијама и да, уколико је лоцирана изнад потетних енергетских тачака, постаје енергетски појачивач. У случају Босанске пирамиде Сунца то су гвоздене плоче које генеришу електромагнетизам, подземни водени ток који ослобађа негативне јоне, други, паралелни и дубљи подземни водени ток који ствара електрицитет с оним изнад њега. Ту су још и природни магнетизам, оргонска енергија, веће количине кварцног кристала на површини пирамиде, спирални распоред седам нивоа тунела унутар саме пирамиде који убрзава кретање енергије, вулканска линија…

Према Османагићу, космос у којем постоји бесконачно брза и ефикасна комуникација не може да постоји ако је испуњен огромним бројем црних рупа, које се шире и гутају све пред собом. Такав космос не може да постоји ни ако је испуњен бесконачним вакумом у којем не постоје честице које ће бити основа за транспорт и комуникацију. Стога је за уређен систем у којем комуникација постоји потребна другачија дефиниција космоса и њених елемената.

"Творци идеје о електричном космосу, у којем све почива на електричним честицама добијају све више заговорника, јер на логичан начин објашњавају готово све космичке процесе. Не започињу своју причу нелогичном ‘Теоријом великог праска’", пише Османагић.

"Оно што јесте логично је постојање супербрзог и суперпроводљивог космоса, без унутрашњих дисконтинуитета и црних рупа. Космос нема ограничења, а иза свега стоји космички ум, Креатор. Пажљиво је креирао наш Универзум, брижљиво пратећи све процесе у њему и стање здравља (вибрација) свих космичких тијела. Осим њега, створио је и бесконачно много других универзума, а за посјету њима потребно је остваривати космички димензионални скок. Сви смо ми само дио космичког интернета, заједно са свим телима у свемиру укључујући и нашим Творцем. Пренос информација је готово тренутан, без обзира на огромне удаљености", закључује археолог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана